Dear customer, please login or create an account

Avondopvang in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Avondopvang is een handige dienst die wij bij RDV-Kids in Spijkenisse aanbieden. Met onze avondopvang garanderen wij dat uw kinderen in een veilige, stimulerende en zorgzame omgeving verblijven terwijl u nog op kantoor zit, een avond uit bent of andere verplichtingen heeft. Onze opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat uw kinderen een plezierige en ontspannende avond ervaren.

Geef uw kinderen een geweldige avond!

Schrijf vandaag nog in en geniet van gemoedsrust!

De veelzijdigheid van avondopvang

Onze flexibele avondopvang is uiterst nuttig voor ouders die later of onregelmatig werken, of sociale verplichtingen hebben na de reguliere werktijden. In onze kinderopvang nemen we zorg uit handen en bieden we een programma dat zowel educatief als leuk is, zodat uw kinderen zich ook na school nog verder kunnen ontwikkelen. Bovendien is onze ophaalservice voor de BSO beschikbaar om uw kinderen direct van school naar onze locaties te brengen. Wij beschikken immers over drie verschillende leuke locaties:

Laat uw kinderen achter in vertrouwen

Mis de kans niet om uw kinderen in te schrijven voor onze avondopvang. Onze locaties zijn speciaal ingericht om aan de behoeften van uw kind te voldoen en bieden een veilige en stimulerende omgeving waar ze kunnen leren en groeien. Schrijf uw kind(eren) in en ervaar de rust die komt met de wetenschap dat uw kinderen goed verzorgd worden, zelfs tijdens de late uurtjes.

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids