Dear customer, please login or create an account

Bijbaan bij onze kinderopvang in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Zoek je een bijbaan bij een kinderopvang in Spijkenisse, in de buurt van Rotterdam, waar je écht het verschil kunt maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij RDV-Kids in Spijkenisse hebben we een plaatsje voor een bijbaan bij een kinderopvang waar je in een dynamische en liefdevolle omgeving kunt werken.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en CV in!

Wat houdt een bijbaan bij onze kinderopvang in?

Een vacature voor een bijbaan bij onze kinderopvang is veel meer dan alleen ‘oppassen’. Hier staan de kinderen altijd op één. Je werkdagen zijn divers; geen dag is hetzelfde. Daarnaast is het ideaal te combineren met ander werk of jouw studie. Binnen deze bijbaan bij onze kinderopvang kom je terecht in een gezellig team van pedagogische medewerkers die net als jij, het beste voorhebben met de kinderen. Je kunt ingezet worden op diverse diensten, waaronder ook in de weekenden. Het bijzondere aan onze opvang is dat we drie prachtige locaties hebben:

Wat verwachten wij van jou?

Om te solliciteren voor een bijbaan bij onze kinderopvang, verwachten wij dat:

  • Je een relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau hebt afgerond
  • Je kennis hebt van pedagogiek
  • Je tussen de 18 en 45 jaar oud bent
  • Je de Nederlandse taal correct spreekt en schrijft
  • Je de juiste instelling hebt
  • Je woonachtig bent in de buurt van Spijkenisse

Voldoe jij aan bovenstaande punten en lijkt het je leuk om een bijbaan te hebben bij onze kinderopvang? Dan zien wij graag jouw sollicitatie op onze vacature tegemoet.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je niet zomaar een bijbaan bij een kinderopvang. Onze openstaande positie voor een bijbaan bij onze kinderopvang biedt een nader te bepalen urencontract in een professionele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team waar samenwerking en plezier centraal staan. Bovendien profiteer je van arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang. Dit geldt niet alleen voor een bijbaan bij onze kinderopvang, maar voor al onze vacatures.

Solliciteer direct en maak het verschil!

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al solliciteren voor een bijbaan bij een gezellige kinderopvang? Wacht dan niet langer! Stuur je cv met pasfoto, een overtuigende motivatiebrief en informatie over je huidige werkgever en/of bron van inkomsten naar ons toe. Pak deze kans en solliciteer vandaag nog via admin@rdvkids.nl op deze unieke bijbaan bij onze kinderopvang!

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids