Dear customer, please login or create an account

Peuterspeelzaal De Speelboot

De Speelboot is de peuterspeelzaal van RDV-Kids in Spijkenisse. Op deze locatie wordt de mogelijkheid geboden voor flexibele peuteropvang van ’s ochtends heel vroeg tot laat in de avond, zeven dagen per week. In onze peuterspeelzaal kunt u ook terecht voor vaste, flexibele of gedeeltelijk flexibele kinderopvang. Alle contracten en uren zijn voor hetzelfde uurtarief. U bepaalt zelf uw uren in overleg met ons.

Op zoek naar flexibele peuteropvang?

Neem contact met ons op!

De locatie van onze peuterspeelzaal

Het pand van locatie de Speelboot is gelegen aan wijkcentrum Noord en naast basisschool de Jan Campert. De Speelboot heeft drie groepen voor peuteropvang: de Matroosjes (0-2 jaar), de Schavuiten (2+), en de Piraten (3+). In totaal is er ruimte voor maximaal 44 kinderen. De kinderen in de 2 tot 4 jaren groep mogen niet gebracht of gehaald worden tussen 9:00 uur en 11:30 uur. Onze peuterspeelzaal ligt op 50 meter afstand van winkelcentrum ‘Het Plateau’ te Spijkenisse. Doordat het nabij de school en het winkelcentrum ligt, kan er ruimschoots gratis geparkeerd worden aan onze peuteropvang. Op twee minuten loopafstand vindt u bovendien de bushalte van bus 87 op het Anjerplein. Bereikbaarheid is dan ook een grote troef van onze peuteropvang. Bij ons zit de peuterspeelzaal in de kinderopvang geïntegreerd. Er zijn mogelijkheden voor zowel de werkende ouder als de niet werkende ouder.

Uitgebreide zorg voor peuters bij De Speelboot

Bij onze peuteropvang staat de zorg voor uw peuter centraal. Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Onze gespecialiseerde programma’s voor peuters zijn ontworpen om hun sociale, emotionele, fysieke en cognitieve vaardigheden te bevorderen. Activiteiten zoals voorgelezen worden, muziek maken en sensorisch spel worden dagelijks georganiseerd om de nieuwsgierigheid en creativiteit van uw kind te prikkelen. Onze pedagogische medewerkers zijn uitstekend opgeleid en hebben een passie voor het ondersteunen van de ontwikkeling van jonge kinderen.

Laat uw kind achter in vertrouwen

Het kiezen van onze peuterspeelzaal voor uw peuter betekent kiezen voor een plek waar liefde, zorg en aandacht voorop staan. Wij begrijpen het belang van de vroege kinderjaren en zetten ons in om elk kind een thuisgevoel te geven terwijl het leert en groeit. Onze ruime openingstijden en flexibele opvangmogelijkheden, zoals avondopvang en weekendopvang, maken het makkelijk voor u om uw opvangbehoeften af te stemmen op uw persoonlijke situatie, zonder in te boeten aan de kwaliteit van de zorg voor uw kind. Laat uw kinderen bij ons achter met het vertrouwen dat ze in goede handen zijn en geniet van de rust die dat met zich meebrengt.

Locatie De Speelboot: Kinderdagverblijf 0-4 jaar
Adres: Winston Churchilllaan 225-227
Postcode en Plaats: 3202GN Spijkenisse (Zuid Holland)
Telefoonnummer: 018-1375212
Email: speelboot@rdvkids.nl
Bankrek nr: NL08INGB0006939062
LRKnr: 511637974

(Leer)bedrijf ID 100405169
KvK nummer 72946199

Voor downloaden van additionele documentatie kunt u klikken op onze Noe 

Impressie

Copyright © 2015-2023 RDV Kids