Dear customer, please login or create an account

Ophaalservice BSO in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Bij RDV-Kids bieden we een betrouwbare ophaalservice voor de BSO in Spijkenisse, waarmee uw kind veilig en efficiënt van school naar de opvang wordt vervoerd. Onze ophaalservice voor de BSO is ontworpen om het leven van drukke ouders gemakkelijker te maken door de zorg voor het halen van uw kinderen uit handen te nemen. Met professioneel getrainde chauffeurs en veilige vervoersmiddelen garanderen we dat uw kind comfortabel en veilig arriveert.

Maak gebruik van de betrouwbare ophaalservice BSO van RDV-Kids!

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Voordelen van onze ophaalservice voor de BSO

Onze ophaalservice voor de BSO zorgt ervoor dat uw kind na schooltijd direct naar de buitenschoolse opvang gebracht wordt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Deze service biedt u de flexibiliteit om uw werkdag af te ronden zonder de stress van het halen van de schooltijden. In onze kinderopvang bieden we de hoge kwaliteit en zorg die u van ons verwacht. Wij halen uw kind(eren) op met de Stint en zorgen voor een veilige en leuke rit van school naar de BSO. Onze diensten zijn bovendien afgestemd op verschillende opvangsoorten, waardoor we een flexibele oplossing bieden voor elke ouder.

Registreer uw kind vandaag nog!

Wilt u ook gebruikmaken van onze uitstekende ophaalservice voor de BSO? Schrijf uw kind dan vandaag nog in en profiteer van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Onze diensten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, van de dagelijkse ophaalservice tot en met uitgebreide zorg tijdens schoolvakanties.

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids