Dear customer, please login or create an account

Stint BSO in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Met de Stint maakt RDV-Kids het vervoer van uw kind naar de buitenschoolse opvang (BSO) in Spijkenisse eenvoudiger en veiliger dan ooit. Deze speciaal voor kinderopvang ontworpen elektrische vervoermiddelen zijn de ideale oplossing voor veilig en efficiënt transport van kinderen van school naar de BSO.

Ervaar het gemak van de Stint BSO bij RDV-Kids!

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Efficiënt met de Stint naar de BSO

De Stint zorgt ervoor dat uw kind makkelijk en veilig op de BSO aankomt. Wij nemen alle logistieke zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk of andere verplichtingen, wetende dat uw kind in goede handen is. Onze ophaalservice voor de BSO garandeert dat uw kind op tijd opgehaald wordt na school en direct naar onze veilige kinderopvang gebracht wordt. Dit efficiënte systeem ondersteunt verschillende opvangsoorten. Wij bieden tevens weekendopvang aan, waardoor u altijd een oplossing heeft die bij uw schema past.

Meld uw kind vandaag nog aan!

Overweegt u om uw kind de voordelen van onze Stint te laten ervaren om naar de BSO te gaan? Schrijf uw kind dan in voor onze buitenschoolse opvang. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die het verdient, in een omgeving die zowel veilig als stimulerend is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met de zorg voor uw kind voor, tijdens en na schooltijden.

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids