Dear customer, please login or create an account

Vacature bij onze kinderopvang met avonddiensten

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Wij hebben een leuke vacature bij onze kinderopvang gericht op de avonddiensten in Spijkenisse, nabij Rotterdam. RDV-kids biedt een ruim aanbod aan diensten aan, waaronder kinderopvang in de avond. Heb jij de passie om te werken bij een gezellige kinderopvang met meerdere locaties? Schroom dan niet om verder te lezen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en CV in!

Wat kun je verwachten van de vacature bij onze kinderopvang met avonddiensten?

Binnen deze vacature draait alles om de zorg en begeleiding van kinderen in onze kinderopvang tijdens de avonddiensten. Hierbij staan kwalitatieve opvangsoorten centraal, inclusief VVE-educatie. Voor ons staat het kind op één. Als medewerker speel je een cruciale rol in het waarborgen van hun ontwikkeling. Hierbij houd je niet alleen toezicht, maar zorg je ook voor educatieve momenten die bijdragen aan hun groei. Wij zoeken voor deze vacature bij onze kinderopvang, die gericht is op de avonddiensten, iemand die:

  • Tussen de 18 en 45 jaar oud is
  • In de omgeving van Spijkenisse woont
  • In het bezit is van een diploma van een relevante opleiding. Hierbij is minimaal MBO-3 niveau een vereiste.
  • Een flexibele en positieve houding heeft
  • Betrokken is bij de ontwikkeling van de kinderen, hun ouders en de collega’s
  • Vaardig is met computers en bekend is met sociale media.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Solliciteren op de vacature bij onze kinderopvang specifiek voor de avonddiensten betekent niet alleen een nieuwe baan. Je krijgt een nader te bepalen urencontract, werkt volgens de CAO kinderopvang en hebt de mogelijkheid om ook weekenddiensten te draaien. Hierdoor is deze baan ideaal te combineren met ander werk of je studie. Bovendien word je onderdeel van een hecht team met ervaren pedagogische medewerkers. En het mooie? We hebben geregeld nieuwe vacatures, wat kansen biedt voor verdere groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.

Reageer nu en groei met ons mee!

Zie jij jezelf al werken binnen onze flexibele kinderopvang tijdens de avonduren? Twijfel niet langer en reageer direct op onze vacature bij onze kinderopvang met avonddiensten. Stuur je cv met pasfoto, een overtuigende motivatiebrief en informatie over je huidige werkgever en/of bron van inkomsten naar ons toe. Maak het verschil en solliciteer vandaag nog via admin@rdvkids.nl. Pak deze unieke kans binnen de kinderopvang!

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids