Dear customer, please login or create an account

Vacature voor een bijbaan bij onze kinderopvang in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

RDV-Kids heeft een vacature openstaan voor een bijbaan bij onze kinderopvang in Spijkenisse. Wij bieden de perfecte kans voor studenten en parttimers die graag willen werken in een dynamische en liefdevolle omgeving. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde mensen die ons team willen versterken en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en CV in!

Ontdek onze vacature voor een bijbaan bij onze kinderopvang

Onze vacature voor een bijbaan bij onze kinderopvang staat open voor iedereen die naast zijn of haar studie of andere bezigheden, wil werken in een ondersteunende en educatieve setting. We bieden flexibele werktijden, voornamelijk ’s avonds en tijdens het weekend, wat deze bijbaan ideaal maakt voor wie zijn studie met werk wil combineren of nog extra wil bijwerken bovenop de fulltime baan. Deze vacature voor avonddiensten en weekenddiensten helpt om ons vaste personeel te ontlasten en zorgt voor continuïteit in de zorg voor onze kinderen. Jouw rol zal van belang zijn in het waarborgen van een liefdevolle en stimulerende omgeving voor de kinderen. Als je liever een fulltime baan wilt als kinderoppas, kan je altijd solliciteren op onze andere vacatures.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent tussen de 18 en 45 jaar oud.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Een positieve, flexibele instelling is een must, net zoals je bereidheid om op verschillende tijden te werken.
  • Jouw hart ligt bij de kinderopvang: je bent betrokken bij zowel kinderen, ouders als collega’s.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Spijkenisse.
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op minimaal MBO-3 niveau en hebt kennis van pedagogiek.
  • Je bent computervaardig en bekend met sociale media.

Solliciteer nu op onze vacature

Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team en een betekenisvolle impact te hebben in de levens van kinderen. Als je interesse hebt in een vacature als pedagogisch medewerker, nodigen we jou uit om te solliciteren. Je zult deel uitmaken van een toegewijd team dat zich inzet voor de hoogste standaarden in kinderopvang. We waarderen ons personeel en bieden uitstekende ondersteuning en opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Solliciteer vandaan nog op onze vacature voor een bijbaan bij onze kinderopvang en begin aan een lonende carrière met echte impact.

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids