Dear customer, please login or create an account

Vacature voor kinderopvang in het weekend

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Ben je op zoek naar een vacature bij een kinderopvang in het weekend in Spijkenisse, op gooiafstand van Rotterdam? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! Bij RDV-Kids hebben wij een vacature bij de kinderopvang voor in het weekend. Lees snel door voor meer informatie over deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en CV in!

Vacature bij onze kinderopvang in het weekend: wat ga je doen?

De vacature voor bij onze kinderopvang in het weekend is een van onze vacatures met diverse verantwoordelijkheden. Hierbij draait alles om het welzijn van de kinderen. Je zorgt en begeleidt kinderen van werkende ouders tijdens het weekend, zodat zij met een gerust hart hun verplichtingen na kunnen komen. Na een dag vol spel en plezier, informeer je de ouders over hoe hun kind(eren) het die dag hebben gedaan. Samen met de locatiemanager bespreek je de ontwikkeling van elk kind en zorg je voor een veilige haven waar elk kind zich thuis voelt. Dit is waar onze flexibele kinderopvang bekend om staat. Deze vacature is ideaal voor iemand die naast zijn of haar baan of studie aan de slag wilt bij een kinderopvang. Wij zoeken dan ook iemand die:

  • Leergierig is,
  • In het bezit is van een diploma van relevantie opleiding, waarbij minimaal MBO-3 niveau vereist is,
  • In de buurt van Spijkenisse woont,
  • Wilt werken naast zijn of haar studie/andere type werk,
  • In het weekend beschikbaar is,
  • Tussen de 18 en 45 jaar oud is en
  • Enige kennis heeft van pedagogiek.

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer jij reageert op onze vacature voor op de kinderopvang in het weekend, maak jij kans om onderdeel te worden van RDV-Kids. Bij ons is geen dag hetzelfde. We zijn niet alleen gericht op de ontwikkeling van onze kinderen, maar ook van onze medewerkers. En dit alles doe je binnen een gezellig en professioneel team van pedagogische medewerkers. Samen met ons team maak je elke dag bijzonder.

Solliciteer direct naar deze functie!

Onze groeiende kinderopvang heeft naast deze vacature voor kinderopvang in het weekend ook andere interessante kansen, zoals een vacature gericht op avonddiensten. Wil jij deel uitmaken van onze ambitieuze uitbreiding en direct impact maken? Dan is dit je moment. Stuur je CV met pasfoto, motivatie en huidige inkomen naar ons via admin@rdvkids.nl en wie weet word jij onze nieuwste aanwinst!

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids