Dear customer, please login or create an account

Vacature voor pedagogisch medewerker in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

Ben jij de persoon die wij zoeken voor onze vacature als pedagogisch medewerker in onze kinderopvang in Spijkenisse, nabij Rotterdam? Dan maken wij graag kennis met je! Wij zijn een flexibele kinderopvang met drie gezellige locaties. Per locatie bieden wij verschillende soorten opvang af, waardoor geen dag hetzelfde is.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur je motivatie en CV in!

Wat houdt de vacature voor pedagogisch medewerker in?

Wanneer je solliciteert op deze vacature voor pedagogisch medewerker, stap je in een wereld waarin je dagelijks bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. We zoeken iemand:

  • Die tussen de 18 en 45 jaar oud, die vloeiend ABN spreekt en schrijft
  • Die de juiste instelling heeft
  • Die minimaal een MBO-3 niveau diploma van een relevante opleiding
  • Die kennis heeft van pedagogiek
  • Die overweg kan met computers en bekend is met sociale media
  • Die in de omgeving van Spijkenisse woont

Ben je bereid in diverse diensten te werken en voldoe jij aan bovenstaande punten? Dan ben je mogelijk onze ideale kandidaat. Binnen ons bedrijf hebben wij geregeld diverse vacatures openstaan, waardoor je gegarandeerd een functie vindt die bij jou past.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je een boeiende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een professionele werkomgeving met een visie gericht op de ontwikkeling van elk kind, maar ook die van jou als medewerker. Conform de CAO Kinderopvang val je in schaal 6. Wat onze flexibele kinderopvang uniek maakt, is de variatie en dynamiek die je elke dag weer ervaart. Daarnaast zijn onze openingstijden per locatie wisselen. Zo kan je bijvoorbeeld ingedeeld worden in het weekend.

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Als je denkt dat je een goede match bent, stuur dan je CV, motivatiebrief, pasfoto en gegevens van je huidige werkgever en/of huidige inkomen naar ons toe. Dit is je kans om deel uit te maken van ons geweldige team. Naast deze vacature voor pedagogisch medewerker hebben we ook een vacature voor specifiek de avonddiensten. Wacht niet langer en solliciteer via admin@rdvkids.nl!

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids