Dear customer, please login or create an account

Weekendopvang in Spijkenisse

Ruime opvangtijden
Drie leuke locaties
Flexibele opvang

De weekendopvang van RDV-Kids in Spijkenisse biedt de perfecte oplossing voor ouders die werkverplichtingen of andere activiteiten hebben buiten de standaard werkweek. In Spijkenisse staat ons ervaren team klaar om uw kinderen een veilige, verrijkende en plezierige tijd te bieden, zodat u zorgeloos uw weekend kunt invullen. Onze faciliteiten zijn volledig uitgerust om aan alle behoeften van uw kind te voldoen en onze programma’s zijn speciaal ontworpen om educatie met plezier te combineren.

Verzeker een plekje voor uw kind!

Meld uw kind vandaag nog aan!

De voordelen van weekendopvang

Weekendopvang is bijzonder nuttig voor ouders die tijdens het weekend moeten werken of eens een weekendje weg willen. Bij ons zijn uw kinderen in goede handen. Wij zorgen ervoor dat ze een leuke en leerzame tijd hebben, terwijl u zich met een gerust hart kunt richten op uw werk of ontspanning. Bovendien biedt onze kinderopvang tijdens de weekenden flexibele uren aan die aansluiten bij uw schema. Extra diensten, zoals avondopvang, zijn ook beschikbaar voor als u laat in de avond nog verplichtingen heeft. Uw kinderen genieten van een dynamische omgeving waarin ze kunnen spelen, leren en groeien. Wij beschikken over drie verschillende locaties waaruit u kunt kiezen:

Schrijf nu uw kind in!

Verzeker een plek voor uw kind in onze weekendopvang. Inschrijven is eenvoudig en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Om het u gemakkelijk te maken, bieden we een ophaalservice van BSO. Daarbij worden uw kinderen veilig met onze stint BSO vervoerd van school naar de opvang. U kunt erop vertrouwen dat uw kinderen een fantastische tijd zullen hebben en goed verzorgd worden.

Locatie De Speelboot

Locatie Het Drakenrijk

Locatie Het Kraaiennest

Copyright © 2015-2023 RDV Kids