Dear customer, please login or create an account

Opvangsoorten

RDV Kids locatie de Speelboot gevestigd te Spijkenisse noord, bied flexibele 24 uurs opvang voor kinderen van 0-4 jaar in Spijkenisse Bij de Speelboot wordt de mogelijkheid geboden voor avond opvang en indien er vraag naar is, eventueel de mogelijkheid tot opvang in de nachtelijke uren.

RDV Kids locatie Het Kraaiennest  gevestigd te Spijkenisse Noord, bied flexibele BSO opvang voor kinderen van 4-12 jaar in Spijkenisse. De locatie is open van  6:00 uur tot 19:00 uur en in het weekend.

RDV Kids locatie Drakenrijk gevestigd in de Maaswijk te Spijkenisse bied flexibele kinderopvang aan van 0-4 jaar. De locatie is open van 6:00 uur tot 19:00 uur.

Wij Bieden momenteel flexibele kinderopvang aan kinderen uit Spijkenisse, Oud Beijerland, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, kortom uit bijna heel Zuid Holland

 

Uitgebreide dienstverlening

Onze dienstverlening is niet alleen bedoeld voor ouders die kinderopvangtoeslag ontvangen maar ook voor ouders die ‘zo maar’ even hun kind naar het kinderdagverblijf willen brengen en een ‘oppas’ nodig hebben. Gedacht moet worden aan opvang voor bijvoorbeeld samen uit eten gaan of een bezoek aan het ziekenhuis of arts. Misschien wilt u uw kind wel één dag of ochtend per week naar het kinderdagverblijf brengen omdat uw kind dan met andere kinderen leert omgaan of ter voorbereiding voor de basisschool. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Copyright © 2015-2023 RDV Kids