Dear customer, please login or create an account

Personeel

We stellen hoge eisen aan ons personeel. Creativiteit moet een passie zijn. Al het personeel deelt onze passie voor kinderen.

Alle pedagogisch medewerkers werkzaam bij ‘RDV Kids’ zijn in het bezit van een passende beroepskwalificatie, dus ze voldoen aan de opleidingseisen. Daarnaast zijn alle werkzame personen in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en geldig EHBO certificaat. Alle pedagogisch medewerkers die alleen op een groep mogen staan zijn tevens in het bezit van een geldig BHV diploma.

Wij zijn partner van het kind in zijn ontwikkeling. Door te kijken, luisteren en mee te doen kunnen wij afstemmen op wat kinderen nodig hebben. Wij scheppen voorwaarden voor leren en ontwikkeling door bijvoorbeeld aandacht voor groepssfeer, inrichting en materialen en het zorgen voor veiligheid en duidelijkheid. Daarnaast zien wij kansen voor spel, leren en contacten die zich spontaan voordoen. We grijpen deze kansen door aan te sluiten bij wat het kind doet en beleeft gedurende de verschillende momenten van de dag. We creëren kansen door activiteiten aan te bieden en kinderen uit te nodigen mee te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden op en om de locatie.

Wilma Kruidenier
Directie

logo

Wilma Kruidenier

Directie

Privé: getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Specialisme: taalkundige spelletjes met kinderen maar ook contactpersoon meldcode mishandeling en vertrouwenspersoon.

logo

Tamara Bootsma

locatie manager/ pedagogisch beleidscoach/ VVE coach

Ik werk sinds de opening bij RDV-Kids en met veel plezier. Ik heb hier al veel geleerd en ben gegroeid op meerdere vlakken, zowel persoonlijk als werk gerelateerd.
Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen als ze hun gang gaan en dan zie dat de kinderen veel zelf kunnen leren en ik daar een stukje aan bij kan dragen als pedagogisch medewerker. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, en met plezier naar RDV-Kids komen.

logo

Patty Slotboom

Padagogisch medewerkster

Binnen de kinderopvang vind ik het belangrijk dat je een goede band met de kinderen, ouders en collega's creëert. Wat ik het leukste vind binnen de kinderopvang is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen mede door onze inbreng. Een thuis gevoel draagt hier aan bij en dat vind ik belangerijk.

logo

Francisca Tebrugge

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Francisca Tebrugge en woon samen met mijn vriend in Spijkenisse.
Ik vind het belangrijk dat ieder kind lekker zichzelf kan zijn en zich veilig en op zijn gemak voelt. Het leukste aan de kinderopvang vind ik om een kind te zien opgroeien tot een eigen individu door mijn inbreng/ begeleiding.

Specialisme: Geduldig, makkelijk in de omgang met de kinderen ouders.

logo

Eline Bakker van der Meer

Pedagogisch medewerker

Het belangrijkste vind ik dat uw kind zich thuis en veilig voelt bij ons op het kinderdagverblijf. Daarbij wil ik ze een veilig gevoel geven. Helpen en ondersteunen in de ontwikkelingen die zij meemaken. Zich laten ontwikkelen tot een eigen individu.

logo

Angela van Beersum

Pedagogisch medewerker

Ik ben moeder van een dochter. Ik vind het fijn om bij RDV kids te werken omdat het een kleinschalige opvang is. Zo kunnen wij veel aandacht aan de kinderen geven en ons volledig richten op de kinderen.
Zelf ben ik erg creatief. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit over te brengen aan de kinderen.

logo

Marijana van der Heide

Pedagogisch medewerker

Mijn laatste stage jaar heb ik afgerond bij RDV Kids, dit was in 2021. Sindsdien ben ik werkzaam bij RDV Kids.

Wat dit werk zo leuk maakt voor mij is de liefde die je terug krijgt van de kinderen, en dankbaarheid van de ouders.
Het geeft mij daarom een voldaangevoel na elke werk dag. Op deze manier ga ik elke dag met plezier naar mijn werk toe!

Het mooiste aan werken in de kinderopvang vind ik dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen op hun eigen manier. Het is uiteraard belangrijk
hun daarin te begeleiden. Dit gebeurd vanuit mij door de kinderen een veilig en thuis gevoel te geven.

logo

anouk eype

Pedagogisch medewerker

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster vind ik het belangrijk om te zorgen voor een veilige, prettige en gezellige omgeving voor zowel kids, ouders en collega’s !! Ik vind de ontwikkeling van het kind super interessant en belangrijk en kan niet wachten hier in de loop van de jaren binnen RDV kids nog meer over te leren en in te groeien!

logo

Bernice Anastatia

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Bernice Anastatia en ik ben afgestudeerd als pedagogische medewerker niveau 4 en werkzaam op de BSO.

Voor mij is het belangrijk om elk kind elke dag met een lach en enthousiasme op te vangen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om kinderen te helpen en te begeleiden op een spelenderwijs manier zodat ze plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen door te spelen en leren tegelijkertijd. Door op een creative manier activiteiten te bieden en hun omgeving aan te kleden geef ik kinderen de kans om zich te ontplooien en te ontwikkelen op hun gemak en tempo.

Naast het werken als pedagogische medewerker ben ik ook lead interieur ontwerpster bij mijn eigen bedrijfje BerniceDesignsInteriors.

logo

Shannon Boot

Pedagogisch medewerker

Al vanaf de eerste openingsdag met veel plezier aan het werk bij rdv kids. Hier al veel geleerd en mogen groeien/specialiseren. Werken met kinderen vind ik het allerleukst , Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Hier mogen de kinderen zijn wie ze zijn. Omdat ze zich in een fijne veilige omgeving optimaal kunnen ontwikkelen. Ik vind het fijn dat ik hier als pedagogisch medewerkster hier mijn steentje aan mag bijdragen, en ze op mag zien groeien.

logo

Stephanie

Pedagogisch medewerker

Ik ben Stephanie en woon met mijn man, dochter en bonusdochter in Spijkenisse. Ik ben sinds september 2016 pedagogisch medewerker bij Rdv kids.
Daarnaast ben ik eigenaar van een online babyshop. www.artisticbabyshop.nl. En ben ik piercer in de tattoo shop van mijn man. Artistic creations tattoo shop.
Met kinderen werken is iedere dag anders en er is altijd wel weer een nieuwe uitdaging! Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en te knutselen op de groep met de kinderen. Ik vind het prettig dat rdv kids wat kleinschalig is zodat ik naast de kinderen en ouders op mijn vaste groep ik ook de ouders en kinderen ken van de andere groepen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, familie en vrienden.

logo

T Kerkhof

Pedagogisch medewerker

Met veel plezier ben ik sinds november 2019 werkzaam bij RDV-Kids.
Ik zelf heb de opleiding tot onderwijsassisten gevolgd. Het allerleukste aan mijn werk is het bedenken en maken van educatieve spelletjes voor de kinderen zodat ze al spelend leren.

Copyright © 2015-2023 RDV Kids